Yadi S.L és una empresa dedicada a la confecció i elaboració de cortines des de l’any 1976. Va néixer com un petit negoci familiar que fabricava barres de cortines a Manlleu (Província de Barcelona). El 1996 Yadi es va associar amb Aluproff A/S, una empresa danesa líder mundial en accessoris de cortines i estores. Aquesta unió permet a Yadi utilitzar els millors i més moderns materials del mercat. Actualment oferim tot tipus de cortines tècniques i sistemes de protecció solar a mida, utilitzant una amplia gama de teixits: screens, opacs, poliester, ignífugs, antibacterians i d’impressió digital entre altres.

Aquests més de 40 anys d’experiència amb un equip qualificat, ens ajuden a donar un servei totalment personalitzat i de gran qualitat. Amb el pas del temps ens hem anat especialitzant en el sector mitjà-alt de cortines i accessoris, respectant sempre una política de preus molt competitiva i interessant per tots els nostres clients.

La estratègia de Yadi està totalment orientada a proporciona una optima atenció i satisfacció dels nostres clients, oferint una extensa gamma dels productes més actuals. Els productes que oferim son de fabricació pròpia, sempre orientats a oferir la millor qualitat, durabilitat, un bon servei, preus competitius i constant innovació.